I tvivl om du har behov for alkoholbehandling? Tag en alkoholikertest

Mener din familie, at du drikker for meget? Måske har du ikke selv den opfattelse. Sådan er det ofte i mange familier. Men hvis du og din familie er i tvivl, om du har brug for en alkoholbehandling eller ej, er der hjælp at hente på det område. Du kan nemlig tage en alkoholiker test således, at du efterfølgende ved, om du har et problem med alkohol, der skal gøres noget ved. 

Hvad er en alkoholikertest?

En alkoholtest eller en alkoholikertest er en form for test. I denne test er der en masse spørgsmål, som skal besvares ærligt. Alle spørgsmålene handler naturligvis om alkohol og kan besvares af en selv eller en pårørende for at få klarhed i forhold til, om en person har et problem med alkohol. Har du et helt normalt forhold til alkohol, vil du kunne svare nej til alle spørgsmålene.

Få hjælp til dit alkoholforbrug med en alkoholbehandling

Efter du har taget alkoholikertesten og måske bliver gjort opmærksom på, at du har et problem, hvad gør du så? Du bør søge hjælp med det samme, så du kan komme i alkoholbehandling. Der findes forskellige former for behandling, så du kan vælge den, der passer bedst til dig og din situation. 

Du kan vælge mellem ambulant behandling og døgnbehandling. Ved ambulant behandling skal du ikke opholde dig på et behandlingssted døgnet rundt. Du skal blot møde op et aftalt sted et specifikt antal gange om ugen. Men måske er døgnbehandling bedre for dig. Her skal du opholde dig døgnet rundt på et behandlingscenter.