Ventilator biltema

Ventilator og varmeblæser – Få et godt indeklima – Biltema.dk

Hos Biltema finder du ventilator og varmeblæser i god kvalitet til en fornuftig pris. Se vores udvalg af ventilatorer og vælg den, der passer til dine behov!

Ventilator til badeværelset | Køb ventilatorer her – Biltema.dk

Ventilator til badeværelset | Køb ventilatorer her – Biltema.dk

Gør luftmiljøet bedre med en badeværelsesventilator eller en ventilator til stuen eller bryggerset. Se alle ventilatorer her.

Bordventilator – Lille kraftfuld ventilator til lav pris – Biltema.dk

Ventilator i universel udførelse med vendbare blade til ind- og udsugning. Perfekt, når du har brug for ekstra køling. Leveres med fæsteører, der gør …

Mangler du en bordventilator? Hos Biltema finder du ventilatorer i høj kvalitet til lav pris. Se udvalg af bordventilatorer her.

Gulvventilator med fjernbetjening, 16″ – Biltema.dk

Er du træt af, at det bliver alt for varmt indendørs om sommeren? Så er denne stående gulvventilator noget for dig. Ventilatoren, som passer perfekt til både hjemmet og kontoret, spreder behagelige og kølende luftstrømme i rummet. På den måde kan du fortsætte med at opholde dig der også på de varmeste dage. Let at bruge Gulvventilatoren er meget nem at bruge og styres med knapper eller fjernbetjening.  Knapper: Tryk på on-knappen på ventilatorens hals, og ventilatoren starter. Den slukkes ved at trykke på off-knappen i stedet. Med knapperne kan du også ændre ventilatorens hastighed og typen af luftstrømmen, starte timerfunktionen samt vælge, om du vil have ventilatoren til at rotere eller ej. Fjernbetjening: Med fjernbetjeningen kan du starte og stoppe ventilatoren, ændre hastigheden og typen af luftstrømmen, starte timerfunktionen samt vælge, om du vil have ventilatoren til at rotere eller ej. Tre hastigheder Ventilatoren har tre hastighedstrin: lav, middel og høj hastighed. På den måde kan du vælge en ventilatoreffekt, der passer til dine behov og føles behagelig. Ventilatorens effekt justeres let med hastighedsknapperne eller med fjernbetjeningen. Oscillerende Hvis ventilatoren skal rotere, startes rotationen ved at trykke på rotationsknappen på oversiden af ventilatormotoren eller på fjernbetjeningen. Ventilatoren spreder derefter kølighed i hele rummet. Hvis du vil låse ventilatoren i en bestemt position, skal du trykke på rotationsknappen igen. Så ophører ventilatoren med at rotere. Praktisk timerfunktion Ventilatoren har en praktisk, automatisk timerfunktion med 30 minutters interval fra 1-7,5 timer. Du kan bruge den til både at tænde og slukke for ventilatoren. Tre typer luftstrømning Ventilatoren har tre typer af luftstrømning, du kan vælge imellem: sleep, normal og naturlig. Sleep: Sleep-funktionen bruges, når du skal sove. Ventilatoren kører så med svag styrke. Normal luftstrøm: Normal luftstrøm er baseret på dit valg af lav, middel eller høj hastighed. Naturlig luftstrøm: Naturlig luftstrøm efterligner en naturlig vind baseret på kraftig og svag vind. Styrken af de kraftigste luftstrømme er baseret på, hvilket trin ventilatoren er indstillet på, 1, 2 eller 3. Kontrollamper Ventilatoren er udstyret med kontrollamper, der viser, hvilke indstillinger der er aktiveret. Kontrollamperne sidder på ventilatorens hals over knapperne. Justerbar vinkel Ventilatoren har justerbar vinkel. Hvis du vil justere den, skal du vippe ventilatoren til den ønskede position helt uden at skulle løsne en skrue eller trykke på en knap.  Højdejusterbar Hvis du vil justere ventilatorens højde, skal du løsne højdejusteringsgrebet og indstille ventilatoren til den ønskede højde. Spænd derefter grebet til.  Vigtigt at huske på Ventilatoren er kun beregnet til indendørs brug.

Universal ventilator til bil samt tilbehør – Biltema.dk

Tuning af bilen kan også kræve en ny ventilator. Se vores udvalg af ventilatorer samt tilbehør. Se udvalg>>

Badeværelsesventilator – Biltema.dk

Støjsvag aftræksventilator der tåler kontinuerlig drift. Automatisk kuldefaldssikring (jalousi), forhindrer kold luft i at trænge ind, når ventilatoren er slukket. Styres med snoretræk, alt. med afbryder (medfølger ikke). Til væg- eller loftmontering. Studs til rørtilslutning (Ø 100 mm). Overhedningssikring. Vedligeholdelsesfri.

Ventilator, universal, 10″ – Biltema.dk

Ventilator, universal, 10″

Ovnventilator – Biltema.dk

Med denne varmestyrede, stabilt konstruerede ventilator kan du effektivt fordele varmen i rummet. Let at bruge Ventilatoren placeres oven på en fritstående brændeovn. Der kræves hverken nettilslutning eller batteri til at drive ventilatoren. Ventilatoren drives udelukkende af den varme, der genereres af ovnen. Det gør den meget lydsvag i drift. Vigtigt at huske på Produktet bliver varmt under brugen – risiko for forbrændinger. Løft altid ventilatoren i håndtaget, og berør ikke ventilatorens fod.

USB-ventilator – Biltema.dk

Lille og fleksibel ventilator, der drives af USB-tilslutning på computer eller powerpack. Placeres på bordet ved computeren eller en anden plan flade i nærheden af det sted, hvor man ønsker afkøling. Vinkelindstilleligt stativ og afbryder.

Keywords: ventilator biltema, loftventilator biltema