Descendent krydsord

Synonym for Descendent – Synonymbog.com

Synonym for Descendent

Vi fandt 13 løsningsforslag for ordet DESCENDENT som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til DESCENDENT.

Beskrivelse og synonymer for ordet Descendent

DESCENDENT – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Svar ✓ for DESCENDENT i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste afkom med 5 …

DESCENDENT – Krydsord

Liste over synonymer til det ord DESCENDENT og 29 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Svar ✅ for DESCENDENT i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonymer for DESCENDENT – Krydsord

Synonymer for DESCENDENT

Løsningen på dette puslespil er 3 bogstaver og starter med bogstavet L. KRYDSORD BOG. Her er det rigtige svar på descendent krydsord, hvis du har brug for …

Liste over synonymer til det ord DESCENDENT og 40 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

DESCENDENT – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

Synonymer og antonymer (modsatte ord) til ordet “Descendent” og dets betydning. ✓ Tjenesten er gratis, og du får hjælp til ordets stavning med mere.

Alle synonymer og løsninger til descendent – Krydsordsløsninger

Synonymer til Descendent – SYNONYMER.DK

descendent. descend. English. come · come down; condescend; deign · derive · fall · go down · settle. Copyright © Princeton University …

DESCENDANT – bab.la engelsk-dansk ordbog – Bab.la

Hvad er oversættelsen af “descend” i dansk? Resultater for ” descend “. “descendent” er ikke i vores ordbog endnu. en. volume_up. descend …

DESCEND – dansk oversættelse – bab.la engelsk-dansk ordbog

24. jan. 2023 — Descendent. betegnelse for en persons efterkommere i nedadstigende linje. Nedadstigende linje er dine børn, børnebørn, oldebørn osv.

Juridisk ordbog – Forklaringer på juridiske begreber og ord

Som agnatiske Descendenter — den Ene som. Søn og den Anden som Sønnesøn — af Bispen i Lund, Dr. Mats Jenssøn «Medelfar» og 3die.

Juridisk sprog er kendt for at være fyldt med ord og begreber, som ingen almindelige mennesker forstår. Få forklaringen på dem her.

Biskop i Lund (1620-1637) Dr. Mats Jenssøn Medelfar’s …

Biskop i Lund (1620-1637) Dr. Mats Jenssøn Medelfar’s agnatiske Descendenter af Navn Wibe og Lund

Keywords: descendent krydsord