Ægteskabsløfte synonym

ÆGTESKABSLØFTE – Krydsord – Løsninger

ÆGTESKABSLØFTE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 2 løsningsforslag for ordet ÆGTESKABSLØFTE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til ÆGTESKABSLØFTE.

ægteskabsløfte — Den Danske Ordbog – Ordnet

1. løfte der afgives mellem de to parter i indgåelsen af et ægteskab. Ord i nærheden formæling homovielse …

Synonym for Ægteskab – Synonymbog.com

Synonym for Ægteskab

Vi fandt 4 synonymer for ægteskab. Se nedenfor hvad ægteskab betyder og hvordan det bruges på dansk. ægteskab betyder omtrent det samme som Giftermål.

Beskrivelse og synonymer for ordet Ægteskab

ægteskabs-løfte – Holbergordbog

Søgning på “ægteskabs-løfte” i Holbergordbogen. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i oplysningstidens sprog.

Er ægteskabsløftet egentlig noget værd? – Kristendom.dk

21. maj 2013 — For den klassiske kristne forståelse af ægteskabet er løftet, brudeparret giver hinanden, principielt livsvarigt. Af samme grund er der en del …

Definitionen på ‘ægteskab’ – Ord.dk: Dansk betydningsordbog.

Synonymer, antonymer, faste vendinger og meget mere. … ægteskabsbrud • ægteskabsbryder • ægteskabslignende • ægteskabslovgivning • ægteskabsløfte.

Synonymer for ÆGTESKAB – Krydsord

Synonymer for ÆGTESKAB

Liste over synonymer til det ord ÆGTESKAB og 22 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

forlovelse — sproget.dk

Dansk Synonymordbog. Læs mere om ordbogen: Det du søger i. forlovelse: ægteskabsløfte, trolovelse. Ordbog over det danske Sprog Det Danske Sprog- og …

ægteskab — sproget.dk

Gå til ordbogens hovedside: dsn.dk/ro · ægteskab ægteskab sb. , -et, -er, -erne, i sms. ægteskabs-, fx ægteskabsløfte, ægteskabssag …

Dansk Ordbog: indeholdende det Danske Sprogs Stammerod …

Keywords: ægteskabsløfte synonym